Followers

Tuesday, July 6, 2010

|:: Selesai sudah ::|

Semalam 5 Julai, Sedih pula meninggalkan rumah kesayangan..tinggal abah sorang2..haish!!
whateverpon belajar sangatlah penting then terpaksa tinggal sementara...kan abah..:))
abah thannk you hantar sha ye..

sampai Jengka terus pergi UPK untuk ambil kunci bilik..OH My God tingkat 3..fuh!! memang penatlah nak naik sampai atas sana..wah! B3 43..ish!! kenangan sem 3 wing sini.by the way tak nak aku ingat ini semua.hope tak terjadi lah balik kisah hitam bagi sha.


agak banyak lah jugak barang yang perlu dikemaskan...haish!!
*baru separuh rasanya..:))

akhirnya dapat meja study sebelah kati.thank you roomate baru sha..by the way roomate sha nama dia Tengku Siti..but kitaorang panggil Siti.baru part 3 ambil course sama sha.comel macam someone.like kak Zatty..hahaha:))

Macam ada yang tak cukup something..yeah!! sem ini tak bawa si Patrick.hee:) teman Spongebob kat bilik kat rumah.next time sha bawa Patrick ye sayang..sha dapat katil atas Siti..nampaknya memang tak dapatlah sha katil bawah sampai part 6..huhuhu.tak mengalah dengan kawan-kawan:))



Petang menjelma...haha..menikmati makan malam kat Sweet Apple dengan roomate but Siti tak follow..tak apa next time ye Siti keluar dengan kakak ini..haha..kakak ke?? tet!!
sha just makan Nasi Goreang USA..sedaplah pula.macam nak 'Tapau'(bawa bekal balik) jer..


Merayau bandar Jengka..then balik dan akhirnya dapat gak tengok cerita Karete Kid..Haiya!!!..hahaha..

Thank you kawan2..:)

2 comments: