Followers

Thursday, July 8, 2010

|:: for the first class ::|

Alahai dah masuk hari ini sudah 4 hari kat jengka..by the way nothing yang boleh buat pon.actually sha kan ponteng kelas hari Isnin.hahaha..sepanjang kelas berjalan dengan lancar.but untuk hari ke 2 dan ke 3 sha kena jadi kelas rep OMG!!! macam berat jer.tapi it's okey.layan je.for the subject Human Resourse and Insurans..hahaha..dan kali pertama jadi kelas rep.kene photostat kene kutip duit..huhu..So hari ini tak ada sangat buat apa2 just tunggu kelas petang kol 4..yesh!!kalau hari2 macam ni kan seronok:))hah! lupa pulak student kelas sha maintain macam kelas before this sama jer.



muke first kelas.malas gila..hahaha:))



after kelas petang sha hari selasa tak pasti sha pergi makan malam kat KFC Jengka.mencuba keluran baru..sedap jugak lah.hee:)memang kenyang..Erkkk...Alhamdulillah..



harga RM 9.40 + tax= RM 9.80..I think so..kelupaan sudah:))



Bosan sudah so tak tahu nak update apa..just thinking for blog yang sha punya group akan create for subject IT..wah!! nak jual apa ye..thinking!!!!!


p/s: for my group buat yang terbaik okeyh:))

0 comments:

Post a Comment