Followers

Wednesday, July 28, 2010

|:: Menghitung Hari ::|

Hola!!! apa khabar??? hari ini tahap kesihatan sha boleh lah but batuk tu normal.budak degil macam sha yang tak boleh hidup tanpa ais memang sudah sebati dengan kebatukan ini...hahaha..padan muka.malam2 mengganggu orang lain nak tidur.haish!!!!

hari ini kelas macam biasa pukul 8 yang sentiasa bagi sha mengantuk walaupun lecturer buat kelakar but mood semakain hampir untuk melabuhkan diri ke Pulau Pangkor hari Jumaat ini...yeeeehaaa!!!!!time for rest and menikmati ciptaan Tuhan...tak sabar rasanya...tapi ada apa dengan Pangkor?best ke?
ish!sha awak tu dah bayar ye RM160/person.jangan nak pikir bukan2.seronok ke x ke on jer..hahahahaha

so petang ini kelas Human Resource and replacement kelas Sir Ari..OMG!!!! buku dia sha tak ambil lagi.next week sudah ada common quiz and test insurance..banyak jer..sedihlah kalau tak dapat skor..so FB and belog terpaksa pergi jaoh2 dari sha ye..heee:))



lepak kl hangout sama2 >.<

by the way tengah rindu pada Haji Samat b Mehat ni..a.k.a my abah sayang lah.tak tahu kenapa macam berat nak pergi pangkor..tak apa nanti sha beli gift untuk abah ye...sayang abah sangat...love you ketat2..

0 comments:

Post a Comment