Followers

Tuesday, May 18, 2010

BOSAN OHH BOSAN

hari ini tak ada apa yang nak dibuat.sekadar routine biasa
  • masak
  • kemas rumah
  • sapu menyapu
  • sidai kain
  • makan makan makan..
agak bosan arini.tak tahu nak story apa.heee..TO BE CONTINUED LAH.tak ada something yang boleh diceritakan ;))


so malam ini juust duduk tengok tv sambil mengonline.online fb.dapat borak dengan abangku.hee.

walaupun tidak secara rasmi tapi sha dah anggap dia ini macam abg.1st kenal masa sha part 3.hee.kelakar bila teringat balik peristiwa kami berkenalan.ini semua salah fatin(bestfriend yang aku anggap adik).masa tu abe(panggilan untuk abangku dalam bahasa kelantan) tolong fatin untuk pergi ke temerloh.masa itu aku fatin dan kakai follow sekali.then dalam kereta aku dengan abe ni pot pet pot pet(bercerita) macam2.heeee.sampaikan dia pernah cakap 'ekh mu ni rock r' aku gelak jelah.perjumpaan kali ke-2 di medic.pasal H1N1.masing2 nak cuti.terjumpalah dekat sana.sempat lagi nak bergaduh.sampaikan pak cik itu cakap'mu nak gadoh dok luar'.malu gile masa tu.

ingat lagi 1st mesej dari pizza konon.heee.'cik ada delivery pizza'macamlah tak kenal suara dia(kenal sangat sebab loghat kelantan).best kawan dengan dia.kitaorang banyak kongsi masalah,keluar makan sama2,pergi jalan sama2.

just thank you abe sebab banyak tolong sha.happykan sha.beri semangat pada sha.sha doakan abe bahagia dengan orang tersayang dan berjaya dalam hidup :))

kusyuk study bio..hehehe..pensel shaye

p/s: isharman =ikang kering ;))

0 comments:

Post a Comment