Followers

Friday, February 21, 2014

Yeahhh ! I'm Back :)


Assalamualaikum and salam bloggers !!!

I'm back !!! Dah lama tak berblog . 3 tahun dah usia blog ni . Selalu tengok blog kat telefon jer, tapi nak update tu tak ade masa . Semenjak kerja ni kan agak busy uruskan bebudak . Actully, banyak cerita nak kongsi tapi gara-gara keyboard rosak sebab minum air sambil tonton movie so tertumpah tambah pulak dengan line slow . argh! mood nak menaip tu tiba jadi hilang . Tadi mintak tolong abah teman pergi cari keyboard . Sebelum tu dah search yang nak macam mana . Ingat nak beli keyboard besar tu, tapi pikir takkan nak bawak merata .




At last beli yang macam ni je . Flexible Keyboard = RM29 . Okeh, sha tahu ade murah lagi tapi apakan daya, kalau dah beli kat Temerloh ni gak mahallah . Tapi sedih sebab pink tak ade . So, grab warna purple . Purple pon cantik ape .  Hehe . Tak apelah janji boleh menaip kan . Boleh dah update memacam lepas ni . After this, nak berblog nak kongsi cerita macam-macam dengan korang .Hehe . by the way, thanks korang sebab sudi menjadi follower sha . Dulu sha ade buat review blog follower, insyaaAllah sha akan buat ye . So, bolehlah sesama follower follow blog memasing sesambil tu, menambahkan kenalan .


Okeh, nanti sha update lagi . See ya ! :) #teruja



3 comments:

  1. hai sya...sja nak tumpang lalu...mai la tgk blog kami ya http://zuttyarmssurperior.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Single ke? Ciannn.... contact i okay. Love u.
    017-4502767

    Linked In : https://my.linkedin.com/in/mohamad-zuhairi-c-a-m-4a5744107

    FB : https://www.facebook.com/mohamadzuhairi.mohamadzuhairi

    Insta :
    https://instagram.com/zuhairizani

    Twitter :
    https://twitter.com/zuhairizani

    ReplyDelete