Followers

Sunday, June 9, 2013

Practical Lagi :)

Assalamualaikum semua :)

Sangat bersawang tatakala dah lama tak meng'update' belog sendiri. Thanks Followers baru dan lama. Actually sekarang sha tengah nak menghitung hari. So, hari ni dah Ahad makanya tinggal 5 hari sha dah nak habis praktikal kat Kastam ni. Yesss selama 20 minggu, semua Bahagian Perkastaman sha dah pergi.. pelbagai kenangan manis dan pahit sha lalui sepanjang praktikal ni. Hehe Apa yang penting yang pahit tu kita buang jauh2 okeh !! :)

Dalam entry kali ni, terlampau banyak gamabar sha rasa. So, almaklumlah, lepas sorang-sorang nak habis. Ada yang terus grad ada tu pulak kena masuk kelas semula ^^. Whatever pon semoga berjaya buat semua ^^
Masa sha last kat Cawangan Industri, sha sempatlah jumpa dengan mereka yang nak habis ni. Sebab lepas tu kan sha ke Cawangan ICD, Seri Setia. So, 3 minggu sha kat sana. Tak sempat nak bersua dah. Thankslah sebab invite sha sekali tok jamuan korang. hehe. *bab makan kompem pergi. HEHE

Iklima - Husna - Iffa - Amir



Dah habis makan tu, sha teman Iffah beli tiket wayang.. Lepak kat Paradigm makan Burger King. Okeh kengkawan ni first time sha makan.. Rasanya Mc Donald lebih okeh kot. Hehe. Pendapat sha lah .. kang kene kondem ngan peminta Burger King pulak :P



 Nak cari baju kat BO, tapi jumpe cermin besar pulak Hehe. Snap dan snap lagi ^^

okeh nanti sambung lagi pasal praktikal. Yelah 20 minggu,
 takkan sikit jer kan ceritanya. HEHE



p/s: 14.06.2013- last sha practical kat kastam :) ohhh yeaahhh !!!

2 comments:

  1. bestnya dah last kan..tp mesti terasa sedihnya tu..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh.. hye Lyeen.. aah sedeh jugak rasanya ni.. esok dah habis..:)

      Delete