Followers

Saturday, September 3, 2011

Proud With Her Life

Assalamualaikum :)

Selamat pagi semua . Actually , time sha online tadi terbaca belog kak Cik Epal pasal Wardina Safiyyah . Kenal kan siapa beliau ni . Then , dah lama jugak sha nak tengok video kat bawah ni , since ramai kat FB post and share this video but line internet kat rumah macam sangkut-sangkut . So , kene tunggu lama . Entah macam mana , sha try loading agak laju pulak pagi-pagi ni . 


Sha kagum dengan penghijrahan Wardina . Daripada seorang yang jahil tentang agama , yang ta tahu identiti sebenar , yang mana sepatutnya dia nak pergi then , after tu dia berubah ke arah yang lebih baik . Alhamdulilaaaaaaah . Sha terharu sampai meleleh air mata yang mana dia kata even dia ni hati keras , melawan apa yang mak dia cakap , but dia tahu mak dia selalu doakan anak dia . Akhrinya berkat doa seorang ibu , Wardina berubah . 1st , dye kata nak berubah , dia lengkapkan diri dengan sembahyang 5 waktu dahulu . Pastu , dia terus lengkapkan diri dengan bertudung . Korang ingat dulu-dulu dengan tudung Wardina . Yang labug tu kan . hehehe .

So , InsyaAllah . Apa yang sha harapkan , sha nak lebih baik daripada ade sekarang . Sha sentiasa pohon pada Tuhan supaya tetapkan iman dan berkati sepanjang jahidupan sha . Amin .


p/s : Ta salah untuk berubah . Siapa lagi kalau bukan diri sendiri untuk merubah semua 

0 comments:

Post a Comment