Followers

Thursday, August 18, 2011

Teringat Masa Dulu-dulu ^^


Assalamulaikum :)

Di waktu malam macam ni , sha selalu layan citer Korea but not in the moodlah kawan-kawan . Nak online mulanya pon malas . Tapi bile sha online aja , si kawan sha ni ada tag nama sha . Ehem biasalah wall sha ta boleh dah post bukan-bukan . Hari tu , bukak sekejap then macam-macam dapat . So , i think cannot open that anymore . Hahaha Garang ta X_____X .

Ohh , apa yang sha dapat tadi ialah ini 

Kawan sha , Fatin ni tetibe ingatkan sha masa sha pra dulu . Ye , sha budak pre-come aja meh . Masa sha kolej dulu amik Pelan dan Senibina , sha dapat tawaran UiTM . Yeee saya bangga saya budak UiTM . erkkk , terlebih pulak . Masa tu , siap call UiTM pra ni pebenda sebenarnya . Then dah dapat ulasan sendiri daripada pihak UiTM , so sha decidelah masuk PRA PERDAGANGAN 07 . Sangat best , masa tu pulak dapat second intake , ta payah nak orientasi . Pastu hanya amik 2 subject aja . Matematik and Bahasa Inggeris . PA sha ade tanye kenapa sha ta apply cos lain sebab SPM sha ok . Dia cakap awak dah rugi ni . Tapi tu semua ta patahkan semangat sha tok belajar dari bawah . 

Alhamdulillah after dapat result pra tu , sha terus dapat masuk diploma . Jangan risau . Sapa amik yang UiTM just 1 sem aje . Bukan lama pon . Then, Sha amik Diploma in Banking . Dah habis 3 tahun . InsyaAllah after raye ni sha further degree kat Kelantan . Amik Degree of Finance . Waaah sapa sini orang kelantan ?? 

Miss you all 
Fatin , Sha , Ecah
Atul , Ila , Iera , Milia , Nasha ^^



Okeyhlah itu saja nak kongsi . 
What ever it is , sesuatu perjuangan itu ta akan berhasil if ta ade usaha yang bersungguh-sungguh . Tawakal dan berdoa nescaya Allah S.W.T akan menolong hambaNya ^^


0 comments:

Post a Comment