Followers

Monday, August 22, 2011

PINKO HOUZE . Apa benda tu ??


Assalamualaikum :)

Hye semua !! Agak lama ta update bukan bawa diri dari berblogging tapi sekadar berehat sebentar then mencari cerita untuk dikongsi dengan korang semua . Yelah kan nak cerita pasal artis abang BeutifulNara dah buat . Nak cerita pasal politik ta bape nak reti . Baik cerita pasal diri sendiri . Kompem ta dapat dari mana-mana . Betul ta ??

So , korang dah shopping rayer . By the way , PINKO HOUZE ni blogshop kawan sha . Nur Farhana Harun .Alang-alang dia jual stuff yang comel lagi triple comel ni, sha pon borong habis kat dia . Ta semualah . Nanti orang lain ta dapat beli pulak . Seriously tersangatlah murah . Mana nak dapat barang yang comel but murahkan . Jarang sekali . Korang nak tahu ape yang sha beli . Taraaaaaaaa !!!

Atas tu beg , ala-ala English style ( coklat and black ) dan sweater tu untuk adik sha . Kalau sha pakai kompem dah macam sarung nangka . Ohh tidaaak . Jangan malukan diri sendiri . hehehe :)
So , insyaAllah barang-barang ni sha amik by hand aja kat empunya badan . Alang-alang dah nak keluar samakan . So , sha ta sabar nak dapatkan barang comel ni . Hehehe :)

Sesapa berkenan nak beli for raye ni , cepat sementara stok masih ada . 

Blogshop Farah
PINKO HOUZE

Blog Farah



p/s : Hari ni nak ke Times Square cari cardigan and eyeliner elianto . Hehehehee
p/s/s : Thanks Farah :)

2 comments:

  1. huish cantek r beg tuh... jeles neh!!! huhu

    ReplyDelete
  2. @NURFARHANA

    farhana . pinko houze dah bukak order . pg beli cepat dear . stock limited :)

    ReplyDelete