Followers

Thursday, August 18, 2011

Perlu ke ??

Assalamulaikum :)

Hye korang . Sehat ? Selamat berbuka ye . Ohh tadi sha BW then macam tergamam bila sha right click kat seorang ni punya blog untuk open  new tab but terkeluar benda alah ni . 


Apa perasaan korang ye bile dah terbace ayat yang lebih sopan ini .. ?? 

I know setiap blogger ta suke benda yang dihasilkan or ape yang diletakkan dalam blog di copy kan . But pleaselah guna ayat yang agak sopan or yang baik-baik . Yang terjah belog korang bukannya satu umur maybe ada yang lebih tua dari korang . 

p/s: Apa perasaan empunya blog ni , terbace apa yg aku bace .. X__X
p/s/s : Minta ampon bagi yang terasa 

6 comments:

  1. sokong ! mcm nak sangat copy mereka punya rite? haih..

    ReplyDelete
  2. @Amirah Suhana

    aah . sekurangnye , hormatlah orang lain . haishhhh !

    ReplyDelete
  3. duhhh! bagus sngt ke entry die smpi die expect semua orang nak copy post die.
    adoyaii. cantek sungguh bahasanya ponn.

    ReplyDelete
  4. memang xberape berkenan dgn blog yang kuar pop-ups macam tuh.

    ReplyDelete