Followers

Saturday, July 23, 2011

Sukeeeeee ! Dapat cupcake dari seseorang :) Tapi sapa ekk ??


Assalamualaikum :)

Hye semua !!! Sehat ? Actually macam biasa kalau dah waktu macam ni kompem ta tidur lagi . Ta online FB , sha blogwalking . Yeaaaahhh , actually rini adik sha balik . Yaaaahooo !!! seronok giler . Yelah kalau ta ade dia sape lagi nak ajak gado , lepak , nyanyi sama-sama kalau bukan adanya adik sha sorang ni . Memandangkan dia balik , dia ada bawa something untuk sha . See , sha dapat cupcake . Sedap pon sedap perisa chocolate . So, apalagi gedik-gediklah jap snap guna kamera pink sha tuhh . Dengan ta makeup ape terus capai selendang . Actually, selendang yang sha pakai ni baru beli hari tu kat Jalan TAR . Muraaaaaah aja . Sha beli pashmina satin sekali . Dapatlaaaah RM12 sehelai .

Mata yang sembap tanpa pakai eyeliner =.=
Thanks Adeeekkk sha sebab bagi cupcake ni. ^___^


Okeyh , selamat bercuti dan yang nak pergi bercuti selamat memandu ^^V


p/s : Ade sesapa nak bagi lagi ta cupcake ?? hehehe
p/s/s : esok petaaaang sha balik Bentong, ada doa tahlil for arwah atuk , arwah nenek , arwah mak dan semua yang sudah kembali ke rahmatullah - Al-Fatihah



4 comments:

  1. waaa boleh x na tempah soh belikan pashmina utk nina... nina bank in duet hahahha

    ReplyDelete
  2. @Budak Giler Cadbury

    hehehee. nina sayaaaaaang boleh aja but sha turun KL lambat lagi . insyaAllah bulan puasa kot. sanggup tunggu ?? sha ta kisah pon dear

    ReplyDelete
  3. @Taufan Bin Ribut

    ala .. ta nak bg ker ?? hehehe

    i will singgah blog you okeyh :))

    keep in touch ^^V

    ReplyDelete