Followers

Saturday, July 30, 2011

Si Bertuaaaaaaaah dan Trend Si follower ^^


Assalamualaikum :)

Hye koraaaaangg . !! Dah tidur ke ?? Kalau dah tidur sha nak wish selamat malam ye . Yeaaahhhh !! Alhamdulillah . Semenjak sha join banyak segmen yang blogger ni buat , follower pon dah makin bertambah . Thanks korang . Hope korang enjoy dengan setiap entry yang sha update . Even kadang-kadang ada yang dah cakap 'Done follow U , Follow me back ' itu sha ta kisah lagi . Sha boleh consider but ade tu just cakap jer . Bila tengok kat follower nothing . but its okeyh , ta kesaaaah pon itu hak korang . Sha hargai yang mana sudi singgah then tinggalkan link korang . Then thanks yang mana invite sha join segmen or contest or giveaway . InsyaAllah sha ta kan kecewakan . Keep in touch my dear . ^^V

Rezeki lebih then sha nak bagi something pada follower ke 400

Taaaaaraaaaaaaa !!!! Siapa ye ??







p/s : Thanks my dear .
Nanti bagi detail likes ur name , address and phone number then sent kat
cacadudez@gmail.com.

2 comments: