Followers

Saturday, July 30, 2011

Segmen : BEN ASHAARI dan BLOGGER ..

Nak join ?? JOM SINI

Hye semuaa !!! Sha letak picture sebab masa ni raye last year . Biasalah budak-budak kalau raya kompem nak kumpul duit rayer kan . ala macam Sha kecik-kecik dulu . Pssssstt ! Sha dah besar pon sama . So , Actually , yang datang ramai . Yang sha sempat snap, gambar diorang sebab datang awal pagi . hehehehee ^^. Entah macam mana that day , sha nak snap dengan diorang semua . Yelaaaah . nak tahu sebab apa . Yeah , memang setiap tuan rumah mesti cakap ' Ekh , makanlaaah kuih tu . Buat macam rumah sendiri ' . yup totally dak-dak ni memang buat rumah sendiri . Siap ada yang tengok tv , main dengan Nel and Neliel ( seekor kura-kura ) and yang ta boleh blaaaaah , si abang ' Kak nak main PS2 boleh ta ?? nak main game ' . Ohhh tidaaak budak-budak ni memang comel .

Mereka dari keluarga yang sama . Sepupu .

Yang paling sha suka this one . Budak comel . Ta ingat dah nama apa . Pandai posing tau . I likeeeeeeee . Sepanjang diorang beraya kat rumah sha , si adik ni lah yang selalu kene buli ngn abang and sepupunya . Ya Allah riuh kejap ye nak melayan mereka . But it so fun lah kan dah kata raye . Mestilah kena happy . ^^V

So , sha harap adik-adik ni datang lagi ye raye kat umah akak . Korang memang the best ^^V




p/s : Thanks yang sudi follow then singgaaaaah . Sangatlah menghargai jasa korang .

15 comments:

  1. comelnya mereka...

    jalan-jalan dari blog En. Ben

    ReplyDelete
  2. ingatkan mereka nak pegi berkhatan tadi.pergi beraya rupenye.ehehe gurau2 di petang sabtu

    ReplyDelete
  3. comel cam upin dan ipin..
    jgn lupa tgk gmbar saya :)
    http://hasfanizam.blogspot.com/2011/07/hh-ben-ashaari-dan-pokok.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen abg ben. comel2 budak tuh. teringat mase kecik2 beraya. :)

    http://bonekeys.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-suruh-tayang-gambar-terbaik.html

    ReplyDelete
  5. @amierah

    hye amieraaahhh .. yup . diorang semua comel . teringat zaman kecik-kecik round 1 kg cari duet rayer :))


    thanks singgaaaah

    ReplyDelete
  6. @AzatLazat

    hye azatlaza , hehehe . amboih berkhatan tau . nope . diorang dtg berayer jerp .

    thanks singgah ye

    ReplyDelete
  7. @HH

    hye HH , insyaallah kan ke sana . tungguuuuu

    ReplyDelete
  8. @Muhamad Zaki khairul

    hye muhammad zaki khairul
    thanks . yup samalah . zaman yg mana ta kan lupe sampai bebileeee

    btw thanks singgah ^^

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dr segmen Abg Ben.. :)

    http://lassierose.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-kenangan-terindah.html

    ReplyDelete
  10. hahaha....budak zaman sekarang, datang raya pun nak minta main ps2 dr tuan rumah. kejadian yang pernah dialami raya yang lepas. XO

    ReplyDelete
  11. hensem2 semua nyer...sedondon lagi tu...:)

    ReplyDelete
  12. kenapa dhi budak tu ?? :D

    btaw, better us pop up window for komen... just suggestion... :)

    ReplyDelete
  13. muke nak duit raye!

    http://aq-islam.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-nak-tengok-gambar.html

    ReplyDelete