Followers

Wednesday, July 20, 2011

Cousin a.k.a SEPUPU ^^V


Assalamualaikum :)

Hye semua !! Sehat ?? Hari ni sha ta kemana. Sekadar duduk rumah then kemas ape yang patut. Really tired sebab semalam sha baru balik dari KL. Bukan apa, melawat makcik sha sakit kat HKL. Doakan makcik sha cepat sembuh ye kawan-kawan. :)

Then, waktu melawat pon habis sha ajak cousin sha pergi makan. Bila lagi nak lepak sama-sama. Cousin sha ni muda setahun dengan sha. Oppppssss ! actually dia sudaaah berkahwin ye. hehehe ^^V Ingatkan anak dia follow but kene tinggal kat rumah . Then, decide makan kat area HKL aja. Sementara tunggu makcik sha pergi cuci darah . Biasalah dah lama ta jumpa, so banyaklah cerita yang nak kongsi . Best gak kongsi cerita dengan orang dah berkahwin . Ta percaya pergilah tanya dengan kakak ker .. kawan ke ..

After makan, sha mintak permission dengan abah nak lepak kat area dalam kuarters HKL. Bukan apa, kat situ ada taman and tempat duduk. Seriously , memang fun lepak situ. Angin sepoi-sepoi bahasa tau. Ajak abah lepak sama but abah and Pakcik pekena pulak air kelapa. Nyummmmyyy :9 Rugi ta ikut . So, kitaorang snap lah sampai penaaaaaat :)





Masa kecik-kecik dulu, bila balik kampung kat negeri sembilan, kitaorang mesti hilang bersama-sama basikal arwah atuk . Jalan-jalan seluruh kampung. Sampai rumah, arwah atuk marah sebab bawak basikal dia. Susah dia nak pergi sembahyang kat masjid. hehehee. sungguh nakal kitaorang ni. ^^V


p/s : Orang kata muka kitaorang sama. Sampaikan cakap kitaorang kembar . hehehe

4 comments:

  1. erk. cousin awk tu ade rupa personaliti TV3 la. syazwani diyana mohd isa. kalau drp side tepi.. gilak sejibik. :)

    ReplyDelete
  2. @cx's

    yeke ?? waaaahhhh !!! bangga dya tau awak ckp mcm tu. heheheh

    btw thanks singgah :)

    ReplyDelete
  3. aaahhh laaa.
    samaa!!
    tang mata and hidung kot. :)

    ReplyDelete
  4. @NNisa

    hehehehe. thanks my dear. keep in touch ye :))

    ReplyDelete