Followers

Tuesday, July 26, 2011

Berdating sambil buang masa ^^V


Assalamualaikum :)

Hye semua ! Happy Tuesdaaaaayyyy . Nak kongsi cerita . Semalam sha beronggeng dengan my besties , Hafizah . Yelah masing-masing kebosanan yang amat sangat duduk kat rumah then Fizah message sha ajak makan-makan kat bandar . Demi kawan sha on kan aja . Nasib baik abah bagi green light sebab actually abah dah kenal Fizah ni masa sekolah rendah lagi . No wonderlah dya bagi permission . Kebetulan sha ada kerja tuk bank in duit kat CIMB so eloklah tu keluar . Tapikan sampai CIMB , ada kejadian yang sha rasa malu gile sebab nak 4X jugaklah kuar masuk bank tu . Bukan apa sha ni cepat menggelabah . Selalu ade orang yang bank in kan . Then hari ni, kene bank in sendiri pastu ta tahu nak tekan apa . Selalunya sha biasa Maybank and Bank Islam . Amik kau . Malu sengsorang .


But sian kawan sha ni . Terpaksa cari parking then temankan sha . Sha ni pon 1 . Tersalah tengok no akaun orang . Sudah kompemlah transaction TIDAK SAH . Malu giler . But its okeyh sebab ada brother tu muka macho , relaks jer . Bila ditanye 'Bang asal ta guna machine sebelah ?? rosak ke ?? pastu dya cakap . 'Nak kuar duit '. Hmmm sampai bebile pon abang ta kan dapat duitnya kalau abang beratur kat CASH DEPOSIT . Agak-agak merah ta muka dia .?? Sha pon ta pasti sebab sha dah ta tahu nak buat apa . Siap telek pakcik kat depan tekan apa . Kahhhhhhh !!! ta senonoh betullah . So, pasni sha dah tahulah . ^^V


Then , dah settle lega hati sebab dah ta ade hutang . Pastu sha and Fizah ta tahu nak pergi mana . Nak ikutkan semalam semua kedai masuk . Siap survey harga compare kan harga kat Watson dan Guardian . Yup totally Guardian murah even masing-masing tengah sale sekarang . Before tu , sha pergi makan ke E-Station Cafe . Masuk-masuk ramai dak sekolah . Untunglah budak sekarang , balik sekolah ade tempat lepak . Kalau sha dulu , ingat lagi lepak kat GradeFarm ala-ala cafe + kedai cake . hehehe . Dulu mana ade Secret Receipe . Adapon KFC .



Ni aksi masing2 bila dah nafsu menguasai selera




After makan , sha lepak dengan abah beli barang dapur kat Tunas Manja . Nak ikutkan macam muka kitaorang aja yang selalu shopping kat sini . Yelah tempat selesa sapa yang ta nak lepak kan . Dah habis shopping semua , abah ajak pekena makan roti canai . Adoiii . Makan aja . Mana ta gemok anak dia sorang ni . But demi abaaaaaah terchentaaaaaaaa, ku sanggupkan aja . ^^



Last , apa yang sha beli sepanjang keluar semalam , ni hah sebuah kotak kosong . Mula macam malas nak beli tapi kotak ni telah menarik perhatian sha sebabkan HELLO KITTY . sungguh comel kamoo . So , sha bolehlah simpan duit syiling ka , klip kertas ke , hmmmm actually sha ta tahu letak apa lagi . hehehehe . Yessss ! sha memang addicted dengan something yang berwarna pink . ^^V

Okeyh !! Kata-kata hari ini
Sayangilah keluarga anda sementara keluarga anda masih ada
Peace yaw ^^V


p/s : Sedang mencari accessories laptop Hello Kitty yang murah-murah but kualiti bagus . Yeaaaahhhhhh !!!! ^^

2 comments: