Followers

Thursday, June 2, 2011

Makan aja.So makin lama makin berat :))

Assalamulaikum :)

Hye semua !!! sehat ?? Pagi2 macam ni memang dah selalu sha online FB ta pon blogwalking..by the way, duduk umah kakak ta adelah buat kerja banyak sangat tapi sekadar melepak, tengok tv, layan internet and bla..bla..bla..

Actually, nak storylah sikit bout apa yang sha dah melantak hari ni. Waaaahhhh !!! agak speciallah jugak sebab bagi sha makan yang simple2 sudahkan.Tapi atas akak sayangkan adik2 yang duduk umah yang sentiasa merintih kelaparan.Nah amik kau. Nasi ayam terbaik punya..hehehehee :) Thanks angah. Alhamdulillah makanan lunch yang best hari ni.


Di malam hari pula, ingatkan nak lepak giant sebab insyaAllah if ta ade halangan nak balik rumah dah kat Temerloh esok hari.So, cam nak spend time lah dengan akak2 semua.Tapi masing2 malas, then sha tengok pon akak cam penat balik kerja, sha pon cakaplah delivery ajalah.Bukan susah sangat, call then nanti bagilah duit.hahahahaha :)) Sha order Spicy Chicken McDeluxe and McFlurry Oreo ..Nyummmmmy :9


p/s : Thanks angah sebab belanje makanan ini semua. :))
p/s : Pikir berat dah makin naik pastu pas makan baru nak tengok kandungan lemak kat kotak burger and french fries pon agak tinggi.Tapi ada hati lagi mau makan..OMG !!! kene senaman ini.

0 comments:

Post a Comment