Followers

Thursday, May 26, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST STARTS NOW!!!!

Assalamualikum :)


Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/


2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

Dibawah ini adalah gambar yang dipertaruhkan saya (contoh sahaja)

"Senyuman saya paling ceria sebab saya tengah hepi dan kenyang.." *post optional. "Senyuman saya paling ceria sebab _______"

dan berikut adalah rakan2 yang saya tag:





Sha pertaruhkan picture ni..Boleh ta ??

"Senyuman saya yang paling ceria sebab masa ni, abah, kak long and adik buat surprise birthday untuk sha yang ke 22 tahun. Happy sangat even orang dicintai dan disayangi ta sambut bersama-sama tapi sha yakin dia pon tengah tersenyum melihat kami bahagia di sini. :)


Saya mahu tag
Ayu ( giory-nias.blogspot.com)
Najwa Anuar (suitheart20.blogspot.com)
Qama (qamaruluramaq.blogspot.com)


p/s : Ta tahu kenapa tengok picture ni memang nak tergelak guling-guling atas katil.
Hahahahaa :D
p/s: Thanks abah, snap picture ni.Kalau menang sha snap picture abah guna camera POLAROID ...hehehee :)

7 comments:

  1. mekaseh joinn=D tp pic senyum belah kanan je dikire ye.. hehe

    ReplyDelete
  2. tp yg kiri lg ceria.. kalo kiri tu yg join mesti peluang menang lg tggi :p haha

    ReplyDelete
  3. @Ashraf Jalil

    yeke??hahaha.ta kisahlah..
    ermmm.mcm nak tukar gambo pulak..
    heheheeh :)

    ReplyDelete
  4. @Adam Roslan
    kene berkata2..nanti org kate sewel pula....ish ade kene mengena ke?heheh :)) thanks :)

    ReplyDelete
  5. salam ziarah...

    alif datang untuk melihat senyuman2 ceria...

    gud luck..!!!!


    http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/sunshine-smile-contest.html

    ReplyDelete