Followers

Thursday, April 14, 2011

LAST CLASS YANG AMAT TOUCHING T_T

Assalamulaikum semua !!
yeahhhh!! akhirnya segala kelas,test, kuiz, assignment and presentation sudah selesai.
so, next week bermulalah study week.
tadi kelas last iaitu Selling..sedihlah pulak sebab bagi sha ni bukan hari yang biasa.bukan apa, this sem adalah sem last then after this susah nak jumpa dengan dak2 kelas sha lagi.
waaaaaaaaaaa !
banyak kenangan pahit dan manis bersama..
selama 3 tahun setengah sha and kawan2 stay kat Jengka
kat situlah menghabiskan masa, belajar, bersuka ria,lepak2,
membuatkan sha memang sayang2 giler kat korang.


After this, masing2 dengan haluan masing2..
ada yang kat Melaka, Shah Alam, Terengganu, Johor..
hope dengan relationship selama ni, masing2 rajin2lah contact and bertegur sapa ye..
tetibe pulak nak nangis T_T

So, good luck boys and gurls BM112 6C
korang adalah yang terbaik buat sha.
segala kesilapan, gaduh2 manje same2
hope menjadi
KENANGAN TERINDAH BUAT SEMUA

GOOD LUCK FINAL EXAM !!



0 comments:

Post a Comment