Followers

Thursday, April 28, 2011

Continue Dinner Business Society - Hikayat 1001 Malam


Assalamualikum semua !
Dah lama ta update belog kan.??hehehe.sorry sangat2 sebab sha tengah final last week then lagipon laptop sha dekat buah hati so, ta dapatlah nak online or update2 nieyh..Hari tue sha just tunjuk gambar bulu mata palsu time update pasal dinner..Kalau ta sempat tengok KLIK SINI.
Then hari ini, sha nak update kisah2 yang terjadi dan sedikit gambar untuk korang.

Teruja dengan theme dak Part 4 yang arrangedkan sebab masa sha masuk dewan memang suasana real arab.bukan apa, masuk2 jerk macam pasar kat arab tue..Majoriti ikut theme..semua cantek2..Yeahhh ! WILDAN nama table kitaorang yang mana sha duduk sekali dengan Wan, Zul, Kamal, Rara, Thirah, Ecah, Atul and Zura.

This is my kanda..Zulkifli.actually dia sudah berpunya..Awek dio Kelate mari..sapo nok ngorak demo dop leh lah.dop baik amik gewe ore..heheheh :)

Alamak, picture ni terawal pulak..by the way, yang gambar sorang2 tu menang Sultan ketegori Lecturer..seronok tau..bak kate Sir Zaid, designer baju ni ramai..rasa macam ta perlukan cost yang mahal pon..Lagi sorang tue, menang jugak.Sultan ketegori pelajar..Hanif.Bangga sha sebab baju dia ni ta salah, awek dia yang pilihkan.untunglah ada orang sayang tolong carikan..hehehehee..then atas tue, Sir Ari yang sporting bila ajak bergambar.Thanks Sir !!!!

Alahai, ni picture sha yang nak posing macam ape entah..hehehe..atas sekali, bersama buah hati intan payung..sian..kene paksa snap gambar..sorry sayang..hehehe
Then, picture kawan2, Tirah, Atul and Rara
Akhir sekali tue, bersama Anira.comel kan?terkejut sha tranformasi pada Anira ni.Vougue gitu :)

Setiap dak2 part 6 macam sha ni, dapatlah sourvenier kat atas niey..comel ! adelah kenangan tuk last dinner nieyh.hehe..terima kaseh adik2 Part 4 :)

Time makan yang agak sopan sebab si kanda asyik snap gambo jerp.. Mak aihh ! bulu mata palsu sha.terserlah tau..yelah bulu mata last minit beli kat expo..RM 3 aja..untuk maklumat semua, korang kena pandai pilih gam bulu mata palsu ni tau.takut nanti ta pasal2 ade jangkitan pulak..nanti macam pelakon Amyza Adnan..dapat jangkitan kuman dekat kelopak mata gara2 gam bulu mata palsu.. Alhamdulillah, sha selamat.

Pemenang Kategori Lacturer ( Sultan dan Sultanah )
Sir Zaid and Miss Azniza
Pemenang Kategori Pelajar
Hanif and Ain
Tahniah korang !!!!!

Actually, before ape2, I'm sorry to Azura Aman sebab letak picture Hubby ko dalam belog aku...agak special sikitkan sebab gambar dia ta dihimpunkan dengan yang lain2.nak tahu sebab apa, sebab dia selalu ejek sha banyak jerawat !!! geram gile..hehehe..pastu suka panggil sha dak ponteng..Ta salah sha, time tu sha ta datang kelas sebab ada hal family, so dari situlah kena pangkat DAK PONTENG dengan Eg ni..tapi ta kisah.dari situ kitaorang jadi kawan !!! kan Eg ??

Himpunan picture sha dengan mereka2.actually nak letak 1-1 tapi macam penat nak tunggu upload.bukan apa internet kat umah agak lembap then kene lah edit picture macam nie.so adil bagi semua kawan2 sebab ade dalam belog sha..hehehe..jangan marah ye :)

Ini Kak Milia a.k.a Kak Long..Time pra lagi dah kenal sebab duduk sebelah bilik..pernah dak kelas cakap muka kitaorang sama.hehehe.mana sama !!! akak cantek dan mata bulat.hehehe :)
saya??
Ini acara last for student part 6.macam biasa semua part 6 kene naik pentas..Ya Allah ! ta sangka memang dak2 part 6 memang ramai.macam nak roboh pentas.yelah time nieyh sha ta naik pon sebab diorang main calit2 kek kat muka.hahaha.ta rela sha !!! tapi kat bawah sha rasa sedih sangat.pasni ta dapat nak jumpa dah mereka2 ni.masing2 dengan haluan masing !! waaaaa!!! gonna mish you all :(


Yeahhhhhh ! macam biasa event habis pukul 12 a.m masing2 pon gerak balik bilik.actually sha geram sebab malam tu banyak port menarik if nak snap picture tapi ta sempat..awal benar abang yang jaga dewan tu nak tutup lampu.sabo jelah..

Last but not least, korang tatap lah muka sha yang ta seberapa ni..seriously sha rasa macam orang lain da.Biasalah kan, dah makeup cantik2 macam membazir pulak nak padam..
by the way, thanks E-ra Samsol sebab sudi nak makeup saya.kalau awak ta ada, hmmmm..Ecah boleh makeupkan lah..hahahahaa :)


p/s: picture2 yang ta ade dalam belog aku, bukan lupekan korang, tapi gambar korang dalam FB aku..heheheh..ta larat nak upload semua !!
p/s/s: thanks Syazwan as photographer malam tue.
p/s/s: Setiap Memori yang Tercipta menjadi Satu Kenangan Abadi Buat aku wahai Sahabatku

2 comments:

  1. @zaid
    thanks sir..waaaa ! merindui sir lah pas nieyh..kui3
    :)

    ReplyDelete