Followers

Sunday, March 27, 2011

TERJUMPA WANITA GOJES !

Assalamulaikum semua !
Firstly, last week sha pergi shopping untuk cari baju dinner..sebab this week sha ade 2 dinner yang perlu sha pergi..disebabkan ni last sem sha kat sini, so sha decide dengan roomate nak pergi tapi lain pulak yang dibeli..just baju harian..hehehe..
Macam biasa sha kalau shopping selalu pergi Times Square sebab kat sini banyak pilihan..murah pulak tu..syokkan..hari tu jugak ta salah sha habis dalam RM200..OMG !!! terlalu banyak kan..
so abaikan.apa yang sha nak cerita, jeng..jeng.

sha terjumpa dengan NORA DANISH..Ya Allah cantik sangat dia..ta sombong pon.layankan aja bila ada orang sapa dia..actually kawan sha yang peminat gile2 dengan dia.tapi sha pon join lerh nak snap bersama..

THANKS KAK NORA :)

2 comments: