Followers

Friday, February 11, 2011

Tiba-tiba jumpa gambar lama yang tetap menjadi kenangan bersama


Assalamulaikum semua !! agak lama ta update sebab sha memang busy sangat2 dengan sekarang musim lecturer bagi test and quiz..by the way sha sekarang tengah pinjam laptop member sha, Aishah..tengah syok belek dia punya folder picture..see !! i got something yang sha rasa rindu nak balik zaman dulu2 kala..

Picture ni masa sha ambil pra-perdagangan under Business Society tahu means before sha dapat sambung Diploma..Ya Allah sha rasa time ni agak kurus dan muka macam budak2 lagi.
kah kah kah
masa ni juga sha dapat kawan baru macam Aishah,Iera, Ila, Kak Milia, Kak Nasya, Atul and Fatin.Masa ni Kak Nasya as sha punya roomate.kalau nak tahu Kak Nasya yang sebelah kanan korang..best lepak dengan dia sebab banyak cerita even kadang2 ta terlayan..terukkan sha ni..
apa yang sha ta boleh lupa sangat sebab

Yang si Atul, sha dah kenal dengan dia sebab 1 sekolah teknik de..time sekolah dulu ta pernah bertegur pon.sekadar senyum2 saja..tapi sekrang dah jadi geng bas sekolah.. she one of my roomate dari part1 untill now..hehehe..bestfriend ka??

Sha rasa time pra lah sha paling banyak beli kasut..actually sha ta minat nak shopping kasut.sha ni seorang yang simple..selipar jepun pon okeyh jugak.Disebabkan dari bilik ke kelas sangatlah jauh..sha punya kasut cepat rosak..hehehehe...sedih betul..

2nd, time celebrate birthday sha..seronok sangat even kena pulau 1 hari dah membuatkan sha stress gile2.yelah mana taknya sha dalah ta pandai sangat..bila tanya diorang bleh diorang buat dono dan ta layan sha..mana lah orang ta terasa kan..ni semua kerja Fatin..geram giler..yeahhh..akhirnya sha terkena..at last diorang bawa kek ..seronok..nanti sha bagi tengok gambar tu..bila menjelang petang pula..si classmate sha pon celebrate..ketua adalah si Hanif a.k.a abg joe..dia pon beli kek..masa ni KFC ta ada..yang ada WFC ( ta ingat nama full apa)..tapi WFC like KFC gak.ada ayam, coeslow, dan segalanya..yang kelakar...duit sha masa ni ta cukup nak bayar makanan ye..nasib baik lah ada dak2 ni yang tolongkan bayar separuh..tulah..moral of the story rancang dulu sebelum buat apa2..heheh...

okeylah, sampai di sini sahaja
HAVE FUN HOLIDAY SEMUA !!!!

To be continued

p/s: dah ngantuk, nak tidur..esok mahu balik rumah.
p/s/s: doakan test sha selasa ni..terima kasih :)



0 comments:

Post a Comment