Followers

Tuesday, February 1, 2011

Bertukar !!! terima kaseh ABAH

hye2..sempena birthday sha yang ke 22 .. sha ada cakap kat abah yang sha nak beli cadar baru.tapi yang penting mestilah pink..yesh !!! totally pink..even before this sha guna cadar pink jugak..tapi soft pink..hehehe...then ta sangka kebetulan dekat area rumah ada bukak ala expo gitu..just jalan2 then peewit !! cadar ni macam bercahaya pula suruh sha pergi dekat2..Ya Allah akhirnya..sha nak garab tapi before tu kene dapatkan permission dari abah sayang dulu.sebab dia yang bayar..last2 abah cakap .okeyh abah luluskan sempena birthday sha..tapikan abah selalu bagi present awal tau..mesti 29 Januari..hmm..padahal sha lahir 30 Januari..kalau bofore this, abah buatkan akaun ASB pon tarikh yang sama...so sha dapat cadar tahun ni pon sama..hehehe..ta kisahlah abah..janji sha tetap sayang kan abah... >.<

patrick and teddy kene curi dengan adik sha..huhuhu sabar jelah

0 comments:

Post a Comment