Followers

Tuesday, January 11, 2011

Rasanya Belum Terlambat lagi..



Tahniah buat Ana Raffali atas kemenangan beliau di malam AJL 25..

Masa tu sha tengok live tau.haha.live lah sangat padahal lepak makan kat kedai jer. Sambil makan sambil tengok.syok jugak tau..sebab time tengok tu dak laki riuh tengok bola..MAN U VS LIV..hahahaa..kitaorang gelak jelah.sebab korang tahu jelah yang tengok AJL rasanya ta sampai separuh dak perempuan..semua laki..layan kan jer..port kitaorang pulak depan2 tv..hahaha.balik2 kena tahan kejap dengan pak guard sebab balik dah lebih pukul 11..budak laki ta ape sebab masing2 duduk luar..nasib baik ade pakcik van tu back up us tau..kalau ta kompem dah kene saman..dah sampaibilikmasing2 bau baju..Ya Allah..dengan bau rokok, shisha..OMG !!! kuat gila..niat hati malaslah nak basuh sebab boleh guna lagi.tapi apakan daya, entah bau busuk gila..kene r gak basuh before sha nak g KL khamis ni.. >.<


Tapi still orang luar pertikaikan kenapa lagu Ana Raffali boleh menang..huhu.mybe ade keistimewaan pada lirik lagu tu.bak kata M.Nasir selaku ketua juri


"Tolong Ingatkan Aku lagu yang sensitif, personal dan simple. Itu yang kami cari sebenarnya. Mungkin lagu ini tidak popular dan lagu lain lebih ramai peminat. Banyak lagu yang sedap tapi lemah pada liriknya. Lirik memainkan peranan yang besar kepada sesebuah lagu.

okeyhlerh..so keputusan AJL 25

Pemenang Anugerah Juara Lagu 25

Juara AJL25 - Tolong Ingatkan Aku - nyanyian Ana Raffali
Naib Juara AJL25 - Drama King - nyanyian Meet Uncle Hussein & Black
Tempat Ketiga AJL25 - Noktah Cinta - nyanyian Hafiz

Persembahan Terbaik - Hanyut (Faizal Tahir)
Vokal Terbaik - Hafiz (Noktah Cinta)

0 comments:

Post a Comment