Followers

Tuesday, January 18, 2011

Meet Together..sayang korang ketat2

Assalamualikum semua
how today??sehat??
sorry dah lama ta update..rindu ekh.??
by the way baru2 ni sha jumpe dengan HOUSEMATE sha yang dulu.
before sha study UiTM, sempatlah sha study dekat KOLEJ KOMUNITI, JEMPOL
actually ade 5 orang
tapi yang ade 3 saja
yang JAJA kerja..DAYAH study kat poli..ta apelah next tyme ye
so, kitaorang meet together kat Berjaya Times Square..yelah sha rasa middle kot.
so FAIR AND SQUARE gitu..
kat sana..macam biasa niat dah mendalam nak tengok KHURAFAT..alhamdulillah nasib baik sha dah reserve awal2.kalo ta FULL..jangan harap nak tengok weekend..
sempatlah jugak makan jap kat STESEN KOPITIAM.
>>>><<<<

layan jap gambo jom!!!




Inilah KAMI..dari kiri KAK INA, IZMA, AZIE, BUDAK GEMOKSSSSSS!!!

sha and izma dulu sama koz amik PELAN DAN SENIBINA..sha sempat lah jugak duduk Bahau 1 sem.so merasa jugak lah hidup berdikari even sha dulu 2 tahun duduk asrama sekolah teknik dulu..tapi different gila..dok asrama dengan duduk rumah sewa..seksa tau..Alhamdulillah sha dapat housemate yang best..walaupon sewa rumah kedai jer tapi always dapat makan free sebab kat bawah kedai makan..yeahhh!!!..so hidup ta susah sangat lah..

Lepas tengok KHURAFAT..kitaorang celebrate birthday girl..
note : citer KHURAFAT best.4/5 BINTANG..
tapi jalan cerita sebijik RAAZ citer hindustan.apa komen??

banyak kan makanan..thanks pakwe azie sebab belanja kitaorang..

Secret Receipe-----<@ Blackforest

Happy birthday AZIE yang ke 22..
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki
friendship never die
semoga success tau


p/s: tamat sudah..lepas sha lepak dengan diorang, akak sha suruh lepak karaoke..dari pukul 8.30 sampai 10.30 malam ye..syok habis..sape nak belanje karaoke??jom2 DUET !!!

0 comments:

Post a Comment