Followers

Saturday, January 15, 2011

Korang nak tengok cerita KOREA??? jom tengok bersama2 :)

Assalamulaikum semua !! selamat pagi.actually sha nak tido dah ..before tu cari cerita korea..adui cuti2 nak layan cerita MARRY ME, MARY..tapi apakan daya ta jumpa..ada sesiapa tahu ta ??plish !! walaupon sha tahu cerita ni sedang ade kat KBS WORLD ta salah sha setiap hari Selasa kan..tapi sha ta dapat nak tengok sebab ade kelas then ta ade tv dalam bilik kat kolej...so sha layanlah cerita BOYS OF FLOWER..cerita ni dah tayang kat tv dulu.tapi sha ta kesempatan nak tengok..layanlah juga tengoknya..sha tengok kat www.maadu.com

BOYS OF FLOWER

cerita ni ade 16 episod..setiap episod 1 jam..huhu..sha dah layan 4 episod maknanya dah 4 jam sha tatap laptop sha ni..hehehe...macam2 cerita yang boleh korang tengok..just klik aja then pastikan line tenet anda ok...kalau ta dari sejam kene berjam2..okeyhlah..saja kongsi..kalau ade yang tahu how nak tengok full movie MARRY ME, MARY plish bagitahu ye. >.< [ dah jumpa tapi ta ade subtitle..lupa nak amik 3rd language Bahasa Korea] (0_o)v



p/s: sudah nak tido..huhu sok pagi kene bangun awal..yeah !!! ta sabar :)tunggu entry akan datang !!!!

4 comments:

  1. @budak Giler cadbury

    yeke???wah seronok...hehehe..
    sha suke FULL HOUSE..itu memg tiap kali mesti nak tengok...:)

    ReplyDelete
  2. seronok kan tgk citer korea..skrg pun tgh layan citer merry mary'

    ReplyDelete
  3. @fadz lyana

    yeke??ala jeles..tengok kat mane??

    ReplyDelete