Followers

Tuesday, January 4, 2011

Keputusan MUET

Assalamulaikum semua !!!! by the way dah 2hari dok kat Jengka as a student kembali berjalan macam biasa..ngeh22..actually thanks pada Liyana Lunia sebab dia yang bagi info pasal keputusan MUET nak keluar..thank you ! thank you ! kebetulan sha memang ta beli surat khabar hari ni.so sesiapa yang nak tahu lebih lanjut klik sini




Good Luck pada yang ambil MUET akhir Tahun 2010^^


4 comments:

  1. akak. nice blog. suke2. cantek!! keep in touch..

    ReplyDelete
  2. terima kaseh .. kalau rajin datang singgah lagi ye :)

    ReplyDelete
  3. waa..gudluck2..saye pun amek muet gak.. =) semoga dpt band 6 la ye..hee..

    ReplyDelete
  4. @amir acap : amboi ta lah kot.gud luck jugak

    ReplyDelete