Followers

Thursday, December 9, 2010

| Petang yang MURAM |

Salam semua !! Buat apa je hari ini..
actually tajuk entry yang memang agak muram
sebab
bangun2 jerp nak pergi makan
kak long telah masak masakan seperti picture di bawah ini..
Alhamdulillah, nasib baik ada nasi goreng.
tahu ta ape??
tekalah..

* gambar hiasan *

Kak long masak ikan patin tempoyak
nampak sedap tau tapi sha ta pernah nak merasa ikan patin ni.
hehehehhe..
mesti orang Temerloh marah
always yang sha dapat
' eeeiiii ko ni orang Temerloh pon ta makan ikan patin.baik ta payah dok Temerloh'
sekadar senyum.
Ya Allah memang sha ta makan ikan patin.
tapi pelik ikan sungai yang lain sha makan macam
keli [ feveret kalau masak pedas ]
baung [feveret kalau masak lemak ]
talapia [ goreng pon shodap ]
nak buat macam mana kan.
dalam family sha sorang jer yang ta bape gemor=ta suka [bahasa Temerloh] ikan patin ni
by the way.
sesiapa yang nak makan ikan patin fresh and sedap kat Temerloh
meh lah datang..
ada tempat special tau
makan depan sungai Pahang lagi.
MyEm0.Com


0 comments:

Post a Comment