Followers

Tuesday, December 14, 2010

Me & My Teddy Contest

Hye semua !!! sha tertarik nak join this contest..comel tau.
contest daripada Cik Zunah
so sesiapa nak join contest ni boleh lah terus kat belog dia..manalah tahu ada rezeki.
tuah ayam di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan..ceewahhh!!!!
segala arahan semua ada dalam belog dia ye..
closing date 31/12/2010
join jom !!!!
.....
.....
.....
.....
by the way sha pertaruhkan gambar di bawah ni..

Al-kisah....actually, picture ni selepas sha photoshoot kat halaman rumah dengan akak sha..ala biaselah ta ada kerja, time2 raya ta ada pulak yang datang, so decide nak pergi photoshoot..Habis di halaman rumah, sha lepak bilik, then akak cakap dah ta nak bergmbar ker?? sha cakaplah nak pakai baju apa lagi..hentam sahaja..So sha nak cerita pasal Teddy Bear ni sebenarnya.nama dia Teddy..Ini pemberian boyfriend adik sha iaitu Yoy sempena birthday sha yang ke 20 tahun..comel kan??nak ngorat adik mesti ngorat akak dia dulu..hahahahaa..:D dulu masa kecik2 sha ta suka dengan Teddy Bear sebab sha dulu macam perangai lelaki..Ya Allah if nampak Teddy Bear..muke sebek ye..hehehe:) tapi sekarang dah perangai ladies, suka pulak benda alah nie..Teddy bear ni lah penaman di kala nak beradu..means nak tidur..kalau ta ada mesti pergi cari dulu..selalunya adik yang selalu menyakat..kadang2 adik bawa larilah, sorok teddy bear tu..terukkan..??


ada sekali tu sha simpan kat rumah sebab kat katil kat hostel dah penuh dengan bantal, time sha balik tengok Teddy Bear berkurang..sangat hampeh sebab abah cakap adik sha bawa ke hostel dia..aduh!!! nak je pergi dapatkan balik Teddy Bear tu..then kebetulan adik telefon abah, time tu jugak sha jerit
'pulangkan Teddy aku !!!!! '
boleh pulak dia gelak..adoi.!! memang adik yang paling sha sayang giler...hehehe..So, sekarang Teddy Bear tu sha dah bagi kat anak buah sha.. sebab sha tahu sha dah makin meningkat usia [alahai baru 21 tahun kot]..anak buah cakap
'kalau G-ha rindu mak ndak G-ha peluk teddy bear ni'..
wah sejuk hati sha dengar..hehehe :)


tag pada mereka

itu sahaja kisah Teddy ..hope enjoy


p/s: if ade kurang,bagitahu ye ..terima kaseh :)

0 comments:

Post a Comment