Followers

Friday, December 31, 2010

Entry Terakhir 2010-Saja pergi NGETEH

Assalamualaikum semua !! lagi beberapa jam nak masuk 2011.so sha rasa ni entry yang terakhir untuk 2010..untuk yang kaliterkahir ni..by the way, petang tadi sha shopping keperluan macam shampoo, milk bath, berus gigi dan macam2 lagi untuk di bawa ke hostel nanti.tapi before membeli belah tu, abah singgah balai polis Mentakab sebab nak check saman..tapi kelakar sebab..

Abah : Sha, baru 4.15 petang.kenapa office ni tutup.
Sha: Cuba abah tengok kat depan pintu tu..tutup pukul berapa??
Abah: 4.30 petang..
Abang Polis: Encik!! kenapa??
Abah: owh..!! nak check saman.kenapa ta bukak hari ini
Abang Polis : Encik ! hari ni cuti..kan Malaysia menang bola..

(sha, abah and adik tergelak besar..masing2 lupa..hahaha )

*sempat mensnap kat depan ni..jangan mara*



Alih2 abah cakap, jomlah makan cendol dulu.lepastu baru cari barang..story sikit2 tapi gelak bagai nak rak..seronok bila lepak sama2..sha and abah order cendol.adek pula ABC.
sambil tu, mari menangkap gambar sampai lebam..hehehe >.<
*ta pasti gelak sakan sebab apa..adik pula dan2 snap pic nieyh..hohoho *




dah masing2 dapat cendol, semua ta ingat dunia..especially sha ni..hoho..sambil tu mcam biasalah snap sana sini..ada tu pelik tengok sha.entah layankan aja.buat muka selamber..mybe ade yang pelik sebab sha pakai reben hijau tue kat tudung..ala.takan yang free hair je boleh pakai...biarlah sha yang beli..huhuhu~~
hah! time sha nak beli reben ni..adalah seorang makcik dan anak perempuan dia

Gurl : mak, nak tu (reben)
Mak : buat apa??awak pakai tudung.buat apa pakai..merepek jer

adoi, padahal sha dengan kawan sha sebok tengah nak pilih yang mana 1.sabor jelah..nak jer sha tunjuk Fatin Liyana dan Irine Nadia kat makcik ni.bior dia celek sikit mata benda macam ni sebenarnya ta lah merepek...

ekh dah habis da..heheh..actually ni abah punya..sha ta habis tinggal kacang merah.lupa nak cakap kat ane tu ta nak kacang merah...selesai makan cendol.mulalah operasi mencari barang..
actually adalah 1 dua yang ta cukup lagi..nantilah beli..hehe..

okeyh ! selamat tahun baru
semoga pada tahun nilebih bermakna dari tahun sebelumnya..
amiiinnn~~

0 comments:

Post a Comment