Followers

Monday, November 1, 2010

| Lepas rindu |

Semalam tengah syok2 menyiapkan diri
sebab sha kalau bersiap lama..
then abah tetiba panggil
pelik bin ajaib
abah cakap petang sikit lepas asar pergi tengok adik ku sayang..
OMG !!!!abah sha sudah siap.WHY??!!
actually akak sha nak singgah alang2 before balik bentong..
rupanya akak sha ada kursus kat Kuantan


argh!!!!rindunya kat budak yang nakal ni.
sapa lagi kalau bukan AKMAL (kiri) and GHA (kanan).
yang agak geram sesangat si Akmal boleh pulak datang kat sha
' mak cu mana?? mak long mana??'
hello mak cik depan dia tak tanya pulak.
nahh!!! amik cubitan manja dari makcik yang lagi comel dari korang
comel ke??jap naktengok cermin.hee>.< by the way thanks kak de singgah..
sha memang rindu budak ni.

tapi tak sampai beberapa jam diorang dah nak balik.
sempat sha cakap kat G-HA
'nanti bagitahu ayah..cuti sekolah datang umah atok taw'

argh!!!kenapa mesti kehidupan ini ada perpisahan.
benci dengan perpisahan..(T_T)


then sudah petang pergi menyinggah tengok my little sis.
yang sorang ni buat aku lagi geram.
heeee
bukan apa dia jek yang sha ada.
peneman di kala kebosanan
walaupun degil yang amat and sentiasa pikir yang dia ni
JB (Justin Bieber) wekkkkk:P
tapi kadang2 buat aku terhibur



malayan si minah ni suruh beli barang lah apalah
haish!!!last2layan makan aiskrim.
yeah!!dah lama tak makan ni.

then lagi sekali aku berpisah dengan adik ku.
huhuhuhu..
tak apalah memang dunia ni dilahirkan ada perpisahan
kena terima
.........

0 comments:

Post a Comment