Followers

Friday, November 26, 2010

| Comel Ta Terhingga |


Assalamualaikum semua!!! dah tidur ye..okeyh yang mana tidur tu good nite ye..hehehe..sampai sekarang sha ta dapat nak tidur sebab sudah tidur sepanjang hari..ini gara2 makan ubat terlebih..huhu..ta apelah.
macam biasa sha search tenet nak cari gadget pink..
dan tup2..jeng3..sha terjumpa camera ni..comel kan..tapi yang frust menonggengMyEm0.Com kemera ni ta ada kat Malaysia..Limited Edition gitu..kalau ade dah lama grab.yeeehaaa!!!apa yang sha baca sempena celebrate Hello Kitty yang ke 35 tahun. so dioarang kerjasama dengan CASIO untuk keluarkan HK ini..benda-benda ini terjadi dekat Korea..pengeluar terkenal dengan Hello Kitty..[pssssttt!!sape nak pergi sana??nanti belikan untuk sha ekk..]


EX-Z90 camera
12.1 megapixel
3X optical zoom,
ISO sensitivity of up to 1600,
2.7-inch LCD screen.
Kemera lens tu dikelilingi oleh Swarovski crystals
12.1MP
3X optical zoom

ta dapat untuk memiliki jadikan koleksi pon jadilah..hehehee
MyEm0.Com

0 comments:

Post a Comment