Followers

Tuesday, September 7, 2010

:: Lepas Rindu ::

assalamualaikum.!!!hai semua.actually mata ni tidak mengantuk lagi.dah alang2 baik sha update belog ni sambil melayan satu album lagu Maher Zain.lalalalaala..just sekadar nak berkongsi cerita..

by the way, seronok keluar petang tadi.dengan agak sempoi [seperti dalam gambar] keluar bandar meneman si Fizah and Fitrah pergi ke library Temerloh [cewah bulan mulia ni sempat lagi tau lepak dekat library]..sebenarnya si Fizah ni nak pinjam novel katanya.[hye Fizah tak buat kuih ke??].dalam library sempatlah kitaorang buat pra photoshoot.ceeewaaahhh!!!dengan nada gelak yang tahan takut orang lain mengetahui kerja kitaorang..kitaorang dengan sopan santun snap tanpa senyum dan gelak terbahak2 macam mak lampir..heeee(^0^)..see!!apa yang kitaorang dah buat..




* ketika Cinta bertasbih..sungguh asyik membaca.movie dia pon best..kalaulah sha dapat lelaki yang seperti 'Abdullah Khaireul Azam'..sumpah sha tak cari lain..^^*


* ayat-ayat CINTA..sentiasa sha berdoa untuk menjadi seperti 'Aisha' yang sentiasa berkorban dan sabar menempuh dugaan bersama 'Fahri'




membaca amalan mulia..peeewit


selepas kitaorang roger library, sudah tiba masanya kitaorang mengusha harga2 atau sebenarnya nak tengok less (%) yang ada dekat Bandar Sudirman ini..not badlah juga harga dia.sambutan tak seberapa mybe dah ramai yang balik ke kampung awal..p/s: selamat memandu dan ingatlah orang tersayang..:))

1st place comfirmlah KAMDAR

*actually ini picture kat KAID JOHAR..picture sesat..^^ *






sebenarnya banyak tempat tadi.tapi agak kepenatan nak upload..heeee:)) 2nd place bazar ramadhan dan 1st time sha kene beli lauk for berbuka.hentam sahaja janji abah suka..yeahhhh!!!apa yang sha beli..check it out:
1) ayam percik
2)sayur nangka masak lemak
3)sambal udang (wajib)
4)pancake telur (wajib juga)
5)air soya
6)Bliss=3 botol besar RM10

sudah kengantukan..apa2 sha update lagi ye.papai good night..sweet dream.

2 comments: