Followers

Saturday, September 4, 2010

:: chocolate ::

helo!! sorry sudah lama tak update.hari ini baru senang nak gode2 lappy sha.semenjak masuk game baru lappy jadi hang.tapi malas nak hantar ICU kat startag(tempat dimana lappy sha masuk ICU).selagi boleh diguna kita guna ek..heee:))




by the way selapas balik dari sembahyang terawih..sha terlupa sesuatu..chocolate untuk abah..sha pun bagilah..sedap.thank you ekin.dah lah kemas jek kerja yang ekin buat..
hah!!!alang2 sha post upadate ini..sha nak promote yang ekin ni ade buat business chocolate.sesiapa nak tempah or nak order(ekh bukan benda yang sama ke??) boleh lah pergi ke facebook Ekin Hadi tak pon serbu belog Sisters Homemade Choc.
so sesiapa yang nak order macam sha bolehlah order kat Ekin Hadi ..sedap dan banyak pilihan perisa, bentuk dan warna serta harga yang berpatutan...
SELAMAT MENCUBA..

0 comments:

Post a Comment