Followers

Tuesday, July 27, 2010

|:: Business Pertama ::|

hello..hari ini agak busy sikit sebab siapkan blog business kitaorang yang tak terjual lagi..opppppsss!!!bukan tak laku okeyh but kitaorang tak mula lagi..heee:) ala tak perlu tergopoh gapah rite????rezeki ada di mana2...so before nak membebel panjang2 belog kat bawah ini bukan main2 ye...ini for subject IT..

okeyh gambaran sebenar kitaorang ditugaskan create blog and buat sale based on sell and promotion.so lecturer nak tengok kita jual product and dapatkan pulangan yang bagus..but kira okeyh mana tau salah satu cara nak expand business ni lebih meluas..hee:) sha sudah mengarut lah....OMG!!!!!. .group sha just jual chocolate kalau nak tahu lebih lanjut buka blog kami sazahomemadechoco.blogspot.com



so bolehlah tempah pada yang berminat kat product kami..make sure 2 weeks before ye...hee:) terima kaseh...:))

2 comments:

  1. camne ek awak wat printscreen tu.. leh ajar x? ha3

    ReplyDelete
  2. ohh senang jerp qama...hahaha..
    klik prinsc kat belah kanan keyboard tue..
    sambil tue kak start-->acsries-->paint..
    then klik sekali ctrl-v...heeee:) nanti ade lah...
    paham qama...hahahahaha:))

    ReplyDelete