Followers

Friday, June 4, 2010

CUTI SEKOLAH BERMULA

heee:)) seronoklah pulak cuti sekolah nak bermula.walaupun sha bukan budak sekolah (padahal da lama cuti ni) terasa keseronokan bercuti.dapat pergi jalan2 dengan abh dan adik.bukan apa kita kene gunakan masa ini untuk bersama family.yeah!!!! i like..perancangan belom buat lagi.sedang menunggu adik tersayang balik dari hostel hari ini.seronok sebab dia lah adik yang paling sha kuat buli.sayang sangat.walaupun geram terlalu manja ngn abah tapi kene jugak mengalah.anak bongsu kan sinonim dengan perasaan manje.

wah!!teringat zaman sekolah dulu2.bila cuti je mulalah perancangan dengan kawan macam2.hubungan yang terjalin tidak kiralah di sekolah ABS dan Teknik still rapat.kitaorang akan rancang lepak dimana2 atau jalan2 sambil shopping.reunion every 6 bulan sekali..heee:)) means setiap tahun 2X berjumpa.patutlah xsempat nak buat perubahan..asyik berjumpa jer.seronok.kadang2 bercerita balik pasal sekolah lama mesti seronok.

i love you guys <3>

SELAMAT BERCUTI KEPADA GURU DAN BUDAK2 SEKOLAH
MANFAATKAN MASA CUTI ANDA BERSAMA INSAN TERSAYANG
HOOOREY!!!

credited to : adik sha sayang..duduk rumah study ye..tahun depan nak SPM...

0 comments:

Post a Comment