Followers

Monday, May 24, 2010

meronggeng..

adoi dah lama tak update blog sha..heee =)) asyik tertangguh jek..by the way pada sabtu hari itu, before that, thank you pada ain sebab sudi bawak sha keluar bandar bersama2 melihat pembangunan serta kepesatan di bandar sekarang.

actually tak teruja sangat dengan kepesatan ekonomi di Temerloh.yelah sebuah bandar kecil yang sedang nak membangun.sha tengok banyak kedai da dibuka.tapi kebanyakan kedai kain,tudung..mybe ikut trend sebab sekarang kan da glamour jual2 tudung,selendang tak ketinggalan juga kain ela..jangan tak percaya Temerloh sudah ada Kamdar.adoi tengok dah macam Jalan Tunku Abd Rahman sudah.

Jalan2..sambil mengusha shawls pattern baru,anak tudung syria..emm..boleh tahan harga dekat temerloh.jauh beza kalau kita beli secara online..heeee =))..at last tak beli apa pon..ain bawa sha pergi kedai haiwan.adui.comel hamster coklat tapi dia tidur jek.
ain suruh aku beli kura2.fikir banyak kali sebab abah tak tahu.tengok comel jek aku grab 2 ekor..1 jantan dan 1 betina.bagitahu bulat then dia bagikan nama pada kura2 nie....

thank you bulat bagikan nama pada kura2 sha..
Nel(jantan) and Neliel(betina)

kelihatan gembira sudah mendapat buah hati =))

membawa buah hati berjalan sekitar esplanade
sian buah hati terkurung kat kedai uncle jek ;))


menikmati twister penuh kesyahduan..nyummy!!

apabila kami kelaparan kami singgah di KFC.mzcam biasa aku order set JOM JIMAT!!..
RM5.95 jek..order set D..twister+air strawberi..itupun dah kenyang macam dah mals nak bangun.dekat kfc jugak ain nak dengar keluh kesah sha.nak nangis tapi tahan jelah.malu orang ramai.pasal apa???secret lah..heee =))


okeyhlah itu saja yg sha nak updatekan..
nak tido kejap lagi nak gerak pergi KL bersama abah tersayang.. ;))


p/s:credited to Ain Rahman..thank you very much!! muahxx



0 comments:

Post a Comment